Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 17-Aug-2008 21:44
Weekend in Schwalbach








**Gamba bakal di upload lagi**

Setelah weekdays yg memenat kan dekat Böblingen, (pi keje outstation) semlm aku matt n wife dia pi lah umah Zul dan Azrul kat Schwalbach. Memang cun abislah condo budak2 nih..mana taknya sewa sebulan pun lebih kuang gaji aku jer haha. Rezeki budak2 nih lah duk umah company baya. Aku tumpang gembira jerlah member2 dapat duk umah best camtu. Plan asal nak tido umah budak2 nih hari jumaat malam, tak laratnya pasal, terpaksa cancel.

Nih gara-gara kena pi Main Office aku kat Böblingen Hulb tulah. Dalam 1jam lebih naik ICE (Inter CIty Express- Train paling laju kat jemen).Sampai2 jer sana, trus dapat job. Haish depa nih...bukan nak ta'aruf dulu ker hapa. AKu dengan penat berjalan xabis lagi. dah suh wat keje. Nak complain banyak pun xbuleh. Nampak colleague2 lain duk busy.

Sambung citer kat Schwalbach. Rusdy dari Siegen, kak yam and kak dora dari Saarbrücken (dak2 masters and PHD dekat sinih) dah pun selamat sampai hari jumaat petang tu. Depa nihlah mastermind nak wat makan2 kat umah condo Zul and AZrul nih. Lepas makan2, budak2 nih duk layan karaoke lak. Layankan jerlah. Gamba-gamba kat atas nuu amek masa kat umah dierang. Aku yang tgh malas dan penat yang x abis lagi dari jumaa tu, snap2 jerlah mana yg sempat.

My Flickr Photostream: http://www.flickr.com/photos/fitrikamaruddin/
_____________________________________________________________________________________


Gamba-gamba dari hujung minggu lepas. Schwalbach boys melawat Rüsselsheim






Apa yang ada jarang disyukuri
Apa yang tiada sering dirisaukan
Nikmat yang dikecap barukan terasa
Bila hilang di dalam genggaman

© Pidgin Technologies Ltd. 2016